logo urnengedenkpark

Landgoederen met een Urnengedenkpark

Eeuwige grafrust • Rust & bezinning • Ontzorgen • Duurzaamheid

 PLO0256

 

Klik hier voor sfeerimpressie

Vanaf eind 2014 wordt in Het Nationale Park De Hoge Veluwe de mogelijkheid geboden een unieke bijzetplek te reserveren voor het begraven van uw urn. Natuurbegraven in het bekende groene hart van Nederland ! Zorgvuldig zijn vier bossen geselecteerd waarin gekozen kan worden voor eeuwige grafrust.

Omdat de vier bossen heel verschillend van aard zijn, willen onze gastheren u graag helpen bij het maken van uw keuze. Want zowel oeroude vliegdennen, als stoere eiken, slanke beuken en sierlijke berken kunnen de boom worden aan wiens voet uw urn begraven kan worden.

Om u goed voor te bereiden op uw keuze, ontvangen onze gastvrouwen u in Restaurant De Koperen Kop voor een kennismakingspresentatie van een half uur. Aansluitend is er een rondrit langs de vier bossen waarin bijgezet kan worden. U kunt ter plekke vragen stellen aan onze gastheren die tijdens een korte wandeling informatie geven over de bostypen, het kiezen van een boom en het bijzetten. Na afloop is er koffie , een informatieset en opnieuw alle ruimte voor vragen.

Ook kunt u mailen om direct met de gastheer op pad te gaan en een plek uit te zoeken.

Voor altijd op de mooiste plek ...